29 Şubat 2012 Çarşamba

11 Şubat 2012 Tarihli Ehliyet Sınav Sonuçları

0 BURAYA YORUM YAZABİLİRSİN.
11 Şubat 2012 Tarihli Motorlu Taşıt Sürücü Adayları Sınavı (2012-1), Sınav Sonuç Bilgileri

SONUÇ İÇİN TIKLA...
Devamı...

26.02.2012 Tarihli TCDDY Genel Müdütlüğü Görevde Yükselme Sınavı Soru ve Cevap Anahtarları

0 BURAYA YORUM YAZABİLİRSİN.
26.02.2012 Tarihli TCDDY Genel Müdütlüğü Görevde Yükselme Sınavı Soru ve Cevap Anahtarları

Soru ve Cevap Anahtarları için TIKLA...
Devamı...
28 Şubat 2012 Salı

Hangisi Tolstoy’un romanlarından biridir?

0 BURAYA YORUM YAZABİLİRSİN.
Hangisi Tolstoy’un romanlarından biridir?

a) Hz. Süleyman
b) Hz. İsa
c) Hz. Muhammed
d) Hz. Musa

Cevap: C
Devamı...

Hangisi Türk Lirası banknotunda Atatürk’ün yüzü bize tam dönüktür?

0 BURAYA YORUM YAZABİLİRSİN.
Hangisi Türk Lirası banknotunda Atatürk’ün yüzü bize tam dönüktür?

a) 5TL
b) 20TL
c) 50 TL
d) 200 TL

Cevap: D
Devamı...
26 Şubat 2012 Pazar

MEB Yurtdışı Teşkilatına Sürekli Görevle Atanacak Personeli Seçme Sınavı Klavuzu 2012

0 BURAYA YORUM YAZABİLİRSİN.
MEB Yurtdışı Teşkilatına Sürekli Görevle Atanacak Personeli Seçme Sınavı Klavuzu 2012

KILAVUZ İÇİN TIKLAYINIZ...
Devamı...
24 Şubat 2012 Cuma

2012 ÖMSS Özürlü Memur Seçme Sınavı Başvuru Kılavuzu

0 BURAYA YORUM YAZABİLİRSİN.
2012 ÖMSS Özürlü Memur Seçme Sınavı Başvuru Kılavuzu

Bu Kılavuz, "Özürlülerin Devlet Memurluğuna Alınma Şartları ile Yapılacak Merkezi Sınav ve Kura Usulü Hakkında Yönetmelik" ile buna bağlı olarak ilgili kurumlarla yapılan “Protokol” hükümleri uyarınca; Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ile Devlet Personel Başkanlığının görüşleri de alınmak suretiyle Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) tarafından hazırlanmıştır.

Sınava/kuraya başvuran adaylar Kılavuzda ve ilgili mevzuatta yer alan düzenlemeleri kabul etmiş sayılırlar. Sınav/kura ile ilgili her türlü açıklama, başvuru sınav/yerleştirme sonuçlarının adaylara duyurulması, Başkanlığın İnternet sayfasında yapılır. İnternet sayfasındaki duyurular adaylara tebliğ hükmündedir.

ÖMSS İÇİN BAŞVURU SÜRESİ : 20 ŞUBAT-2 MART 2012
SADECE KURAYA KATILACAKLAR
İÇİN BAŞVURU SÜRESİ : 14-25 MAYIS 2012
SINAV TARİHİ : 29 NİSAN 2012
SINAV SAATİ : 10.00
SINAV ÜCRETİ (ADAY) : 25,00 TL (SINAV ÜCRETİ SINAVA GİRECEK HER
BİR ADAY İÇİN 100,00 TL’DİR. 25,00 TL ADAY TARAFINDAN 20 ŞUBAT-2 MART 2012 TARİHLERİ
ARASINDA İLGİLİ BANKALARA YATIRILACAKTIR 75,00 TL İSE AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR
BAKANLIĞI TARAFINDAN SINAVA GİRECEK HER BİR ADAY İÇİN ÖSYM HESABINA
YATIRILACAKTIR.)
SADECE KURAYA KATILACAK
ADAYLAR İÇİN BAŞVURU ÜCRETİ : 10,00 TL (BU ÜCRET ADAY TARAFINDAN
14-25 MAYIS 2012 TARİHLERİ ARASINDA İLGİLİ BANKALARA YATIRILACAKTIR.)
BAŞVURU HİZMETİ ÜCRETİ : 3,00 TL
ŞİFRE EDİNME ÜCRETİ : 2,00 TL

Başvuru Kılavuzu
Başvuruda Adayların İzleyeceği Yol
ÖMSS/Kuraya Katılacak Adayların Dikkatine
Aday Başvuru Formu
Başvuru Merkezleri
Orta Öğretim Kurumları Kitapçığı

ÖMSS Kılavuzuna ait ses ve görüntü dosyalarının tümünü aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz.

İşitme Engelli Adaylar İçin İşaret Dili ile Görüntü Dosyaları
Görme Engelli Adaylar İçin Ses Dosyaları
Devamı...

2012 LYS BAŞVURU KILAVUZU

0 BURAYA YORUM YAZABİLİRSİN.
2012 LYS BAŞVURU KILAVUZU

2012 lys başvuru kılavuzu 24.04.2012 tarihinde yayınlanacaktır. Başvurlar bu kılavuza göre 24 nisan da başlayacak 30 nisan da sona erecektir.

Lys başvuru kılavuzu buradan da yayınlanacaktır. Bizi izlemeye devam ediniz...

Başvuru Kılavuzu
Başvuru İşleminde Adayların İzleyeceği Yol
LYS Sınav Merkezi Değişikliği İsteyen Adayların İzleyeceği Yol
LYS Girme İsteği Değişikliği İsteyen Adayların İzleyeceği Yol
Başvuru Merkezleri
Adres İline Göre Tercih Edilebilecek Sınav Merkezleri
Devamı...
20 Şubat 2012 Pazartesi

Görme ve İşitme Özürlü Adaylar İçin 2012-ÖMSS Kılavuzu (20.02.2012)

0 BURAYA YORUM YAZABİLİRSİN.
Görme ve İşitme Özürlü Adaylar İçin 2012-ÖMSS Kılavuzu (20.02.2012)

ÖMSS Kılavuzuna ait ses ve görüntü dosyalarının tümünü aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz.

İşitme Engelli Adaylar İçin İşaret Dili ile Görüntü Dosyaları
Görme Engelli Adaylar İçin Ses Dosyaları
Devamı...

TCDDY İşletmesi Genel Müdürlüğü Görevde Yükselme Sınavı Duyurusu 20.02.2012

0 BURAYA YORUM YAZABİLİRSİN.
TCDDY İşletmesi Genel Müdürlüğü Görevde Yükselme Sınavı Duyurusu 20.02.2012

DUYURUYU OKUMAK İÇİN TIKLA...
Devamı...

2012-ALS: Başvuru Bilgileri (20.02.2012)

0 BURAYA YORUM YAZABİLİRSİN.
Devamı...

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Unvan Değişikliği Sınavı Duyurusu 20.02.2012

0 BURAYA YORUM YAZABİLİRSİN.
Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Unvan Değişikliği Sınavı Duyurusu 20.02.2012

DUYURU İÇİN TIKLA...
Devamı...
16 Şubat 2012 Perşembe

2012 ALS Askeri Liseler ile Bando Astsubay Hazırlama Okulunda Öğrenim Görecek Öğrencileri Seçme Sınavı Başvuruları

2 BURAYA YORUM YAZABİLİRSİN.
2012 ALS Askeri Liseler ile Bando Astsubay Hazırlama Okulunda Öğrenim Görecek Öğrencileri Seçme Sınavı Başvuruları

2012-Türk Silahlı Kuvvetleri Askeri Liseler ile Bando Astsubay Hazırlama Okulunda Öğrenim Görecek Öğrencileri Seçme Sınavı (2012-ALS) 29 Nisan 2012 tarihinde uygulanacaktır.

Sınava başvurular 20 Şubat – 16 Mart 2012 tarihleri arasında yapılacaktır.

Bu amaçla hazırlanan Kılavuz, başvuru tarihleri arasında ÖSYM’nin www.osym.gov.tr İnternet adresinden yayımlanacaktır.

Başvurular, Kılavuzda yer alan kurallara göre yapılacaktır. Bu sınava başvuru yapacak adayların ilgili kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekmektedir.

Adaylara ve kamuoyuna duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI
Devamı...
15 Şubat 2012 Çarşamba

Dünyada, kalitenin arttırılması için, bugünkü manada mallara standart uygulamasını başlatan kimdir?

0 BURAYA YORUM YAZABİLİRSİN.
Dünyada, kalitenin arttırılması için, bugünkü manada mallara standart uygulamasını başlatan kimdir?

a) Gutenberg
b) II.Bayezid
c) Mustafa Kemal Atatürk
d) Benjamin Franklin

Cevap: B
Devamı...

İtalya’da “Temiz Eller Operasyonu”nun hedefi olan Gladio örgütünün ismindeki “gladio” nun kelime anlamı nedir?

0 BURAYA YORUM YAZABİLİRSİN.
İtalya’da “Temiz Eller Operasyonu”nun hedefi olan Gladio örgütünün ismindeki “gladio” nun kelime anlamı nedir?

a) Rüzgar gülü
b) Fener
c) Sığınak
d) Kılıç

Cevap: D
Devamı...

Hangisi Türk Lirası banknotunda Atatürk’ün yüzü bize tam dönüktür?

0 BURAYA YORUM YAZABİLİRSİN.
Hangisi Türk Lirası banknotunda Atatürk’ün yüzü bize tam dönüktür?

a) 5TL
b) 20TL
c) 50 TL
d) 200 TL

Cevap: D
Devamı...

Hangisi Tolstoy’un romanlarından biridir?

0 BURAYA YORUM YAZABİLİRSİN.
Hangisi Tolstoy’un romanlarından biridir?

a) Hz. Süleyman
b) Hz. İsa
c) Hz. Muhammed
d) Hz. Musa

Cevap: C
Devamı...

Kelalaka sözündeki “kel”in anlamı nedir?

0 BURAYA YORUM YAZABİLİRSİN.
Kelalaka sözündeki “kel”in anlamı nedir?

a) Farsça “Uzak”
b) Fransızca “Ne”
c) Latince “Boş”
d) Arapça “Zor”

Cevap: B
Devamı...

Benim Cici Silahım ve Fahrenheit 9/11 belgesellerinin Oscar ödüllü aktivist yönetmeni kimdir?

0 BURAYA YORUM YAZABİLİRSİN.
Benim Cici Silahım ve Fahrenheit 9/11 belgesellerinin Oscar ödüllü aktivist yönetmeni kimdir?

a)Sean Penn
b)Win Wenders
c)Micheal Moore
d)Oliver Stone

Cevap: C
Devamı...
13 Şubat 2012 Pazartesi
9 Şubat 2012 Perşembe

Jandarma Astsubay Temel Kursu Giriş Sınavı (2012-JANA) : Başvurular (09.02.2012)

0 BURAYA YORUM YAZABİLİRSİN.
Jandarma Astsubay Temel Kursu Giriş Sınavı (2012-JANA) : Başvurular

2012-Jandarma Okullar Komutanlığı Jandarma Astsubay Temel Kursu Giriş Sınavı’na (2012-JANA) başvurular 13 Şubat – 9 Mart 2012 tarihleri arasında yapılacaktır.

Bu amaçla hazırlanan Kılavuz, başvuru tarihleri arasında ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr İnternet adresinden yayımlanacaktır.

Başvurular Kılavuzda yer alan kurallara göre yapılacaktır. Bu sınava başvuru yapacak adayların ilgili kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekmektedir.

Adaylara ve kamuoyuna duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI
Devamı...
5 Şubat 2012 Pazar

05 Şubat 2012 Tarihli Yurtdışında Görevlendirilecek Öğretmenlerin Mesleki Yeterlik Sınavının Soru ve Cevap Anahtarı

0 BURAYA YORUM YAZABİLİRSİN.
05 Şubat 2012 Tarihli Yurtdışında Görevlendirilecek Öğretmenlerin Mesleki Yeterlik Sınavının Soru ve Cevap Anahtarı

05 Şubat 2012 Tarihli Yurtdışında Görevlendirilecek Öğretmenlerin Mesleki Yeterlik Sınavının Soru ve Cevap Anahtarı
Devamı...

Amin Maalouf’un “Semerkant” kitabında kimin hayat hikayesi anlatılmaktadır?

0 BURAYA YORUM YAZABİLİRSİN.
Amin Maalouf’un “Semerkant” kitabında kimin hayat hikayesi anlatılmaktadır?

a) Cengiz Han
b) Homeros
c) Ömer Hayyam
d) Arşimet

Cevap : C
Devamı...
4 Şubat 2012 Cumartesi

ÖĞRETMEN ADAYLARININ DİKKATİNE!

0 BURAYA YORUM YAZABİLİRSİN.
ÖĞRETMEN ADAYLARININ DİKKATİNE!

Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığının İlgi (g) kararının Geçici 7. maddesi gereğince “zihin engelliler sınıfı öğretmeni” ihtiyacının "karar" eki Çizelge’deki yükseköğretim programları mezunlarından, taban puanı aranmadan başvuruda bulunanların tamamının puan üstünlüğü esasına göre atanmasıyla karşılanamaması durumunda, üniversitelerin eğitim fakültelerinin özel eğitim bölümlerince açılan 1500 kişi kontenjanlı 540 saat süreli sertifika programını başarı ile tamamlayan,

Üniversitelerin;

a) Görme engelliler sınıfı öğretmenliği, işitme engelliler sınıfı öğretmenliği, sınıf öğretmenliği, okul öncesi öğretmenliği, anaokulu öğretmenliği, çocuk gelişimi ve okul öncesi eğitimi öğretmenliği, çocuk gelişimi ve eğitimi öğretmenliği bölümleri, b) Ortaöğretim alan öğretmenliği tezsiz yüksek lisans ya da pedagojik formasyon programını
başarı ile tamamlayan çocuk gelişimi ve eğitimi bölümü,

c) Rehberlik ve psikolojik danışmanlık bölümü/anabilim dalı,
mezunlarından üniversitelerin eğitim fakültelerinin özel eğitim bölümlerince açılan “zihin engelliler sınıfı öğretmenliği sertifika programı”nı bitirenlerin puan üstünlüğü esas alınarak “zihin engelliler sınıfı öğretmenliği”ne ataması yapılır.

Bu kapsamda olanların, zihin engelliler sınıfı öğretmenliği alanına kaynak olanların tamamı atandıktan sonra değerlendirilmek üzere başvuruları alınacaktır.

İlgili öğretmen adaylarına ve görevlilere önemle duyurulur.02.02.2012

İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü
Devamı...
3 Şubat 2012 Cuma

2012 ŞUBAT ÖĞRETMEN ATAMA SONUÇLARI

0 BURAYA YORUM YAZABİLİRSİN.
2012 ŞUBAT ÖĞRETMEN ATAMA SONUÇLARI

Atama sonuçları için tıklayınız...
Devamı...

2012 ŞUBAT ÖĞRETMEN ATAMASI KURUM VE ALAN BAZINDA MİNİMUM PUANLAR

0 BURAYA YORUM YAZABİLİRSİN.
2012 ŞUBAT ÖĞRETMEN ATAMASI KURUM VE ALAN BAZINDA MİNİMUM PUANLAR


Alan Bazında Minimum Puanlar
Kurum Bazında Minimum Puanlar
Devamı...
2 Şubat 2012 Perşembe

2012-ÜDS İlkbahar Dönemi: Başvurular (02.02.2012)

0 BURAYA YORUM YAZABİLİRSİN.
2012-ÜDS İlkbahar Dönemi: Başvurular (02.02.2012)

Doçentlik Sınav Yönetmeliği uyarınca, doçent adaylarının Üniversitelerarası Kurul Yabancı Dil Sınavı’na (ÜDS) girmeleri gerekmektedir. Bu sınav ile ilgili bazı bilgiler aşağıdadır:

1. ÜDS Alman, Fransız ve İngiliz dillerinde fen bilimleri, sağlık bilimleri ve sosyal bilimler olmak üzere üç ayrı alanda, yılda iki kez Mart ve Ekim aylarında; Adana, Ankara, Antalya, Balıkesir, Bursa, Denizli Diyarbakır, Elazığ, Erzurum, Eskişehir, Isparta, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Mersin, Samsun, Sivas, Trabzon ve Van illeri ile Lefkoşa ve Bişkek’te (Kırgızistan) Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) tarafından yapılacaktır.

2. 2012-ÜDS’nin birinci uygulanma tarihi 18 Mart 2012’dir. Başvurular 6-15 Şubat 2012 tarihleri arasında yapılacaktır. Sınava katılmak isteyen adaylar, 2012-ÜDS İlkbahar Dönemi Kılavuzu ile Aday Başvuru Formuna başvuru süresi içinde ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden ulaşabilirler. Kılavuz dağıtımı ve satışı yapılmayacaktır.

3. ÜDS’de 100 üzerinden 65 veya daha fazla puan alan doçent adayları başarılı olacaklardır. Yabancı dil koşulunu karşılamak için, doktora adayları ve sanatta yeterlik çalışmasına başvuracak adayların da ÜDS’ye girmeleri ve 100 üzerinden 55 veya daha fazla puan almaları gerekmektedir.

4. Tıpta ve Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Yönetmelikleri uyarınca, mesleki bilgi sınavlarının sonucuna göre yerleştirilme işleminin yapılabilmesi için yabancı dil yeterliliği aranır. Yabancı dil yeterliliği için İngilizce, Fransızca veya Almanca dillerinin birisinden Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavında veya Üniversitelerarası Kurul Yabancı Dil Sınavında yüz üzerinden en az elli puan almış olmak ya da bu puana denk kabul edilen uluslararası geçerliliği bulunan bir belgeye sahip olmak şarttır.

5. ÜDS sonuçları yüksek lisans programlarına giriş için de kullanılabileceğinden, lisans programı mezunu ile lisans programlarının son sınıfında veya son sınıftan bir önceki sınıfta okuyan öğrenciler de bu sınava girebileceklerdir. Ancak bu öğrencilerin ilgili üniversiteden yüksek lisans programları için ÜDS sınav sonuçlarının kullanılıp kullanılamayacağını öğrenmeleri gerekmektedir.

6. Başvuruların nasıl yapılacağına, sınavın uygulanmasına ve sınav sonuçlarının kullanımına ilişkin ayrıntılı bilgi 2012-ÜDS İlkbahar Dönemi Kılavuzundan edinilebilir. Sınava başvuracak adayların Kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekmektedir.

Adaylara duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI
Devamı...

Amin Maalouf’un “Semerkant” kitabında kimin hayat hikayesi anlatılmaktadır?

0 BURAYA YORUM YAZABİLİRSİN.
Amin Maalouf’un “Semerkant” kitabında kimin hayat hikayesi anlatılmaktadır?

a) Cengiz Han
b) Homeros
c) Ömer Hayyam
d) Arşimet

Cevap : C
Devamı...

Wikileaks belgelerinde, Angela Merkel’e verilen “Teflon” takma adı daha önce hangi siyasetçinin lakabıydı?

0 BURAYA YORUM YAZABİLİRSİN.
Wikileaks belgelerinde, Angela Merkel’e verilen “Teflon” takma adı daha önce hangi siyasetçinin lakabıydı?

a) Mikhail Gorbaçov
b) Jacques Chirac
c) Fidel Castro
d) Ronald Reagan

Cevap : D
Devamı...

Kraliyet Darphanesi’nde müdürlük yapan, bilim tarihinin en önemli eseri “Principia”nın yazarı, ünlü fizikçi, matematikçi, astronom ve mucit kimdir?

0 BURAYA YORUM YAZABİLİRSİN.
Kraliyet Darphanesi’nde müdürlük yapan, bilim tarihinin en önemli eseri “Principia”nın yazarı, ünlü fizikçi, matematikçi, astronom ve mucit kimdir?

a) Alfred Nobel
b) Albert Einstein
c) Blaise Pascal
d) Isaac Newton

Cevap : D
Devamı...
1 Şubat 2012 Çarşamba

Aöf Tarım Bölümü 2011-2012 Güz Dönemi Ara Sınav Soruları ve Cevapları

0 BURAYA YORUM YAZABİLİRSİN.
Aöf Tarım Bölümü 2011-2012 Güz Dönemi Ara Sınav Soruları ve Cevapları

Aöf Tarım Bölümü 2011-2012 Güz Dönemi Ara Sınav Soruları ve Cevapları, Aöf Tarım Bölümü 2011-2012 Güz Dönemi Ara Sınav Soruları ve Cevapları, Aöf Tarım Bölümü 2011-2012 Güz Dönemi Ara Sınav Soruları ve Cevapları, Aöf Tarım Bölümü 2011-2012 Güz Dönemi Ara Sınav Soruları ve Cevapları, Aöf Tarım Bölümü 2011-2012 Güz Dönemi Ara Sınav Soruları ve Cevapları

AÖF Tarım Bölümü 1.Sınıf 2011-2012 GUZ DÖNEMİ çıkmış ara sınav soruları İNDİR
AÖF Tarım Bölümü 2.Sınıf 2011-2012 Güz DÖNEMİ çıkmış ara sınav soruları İNDİR
Devamı...

2012 EHLİYET - MOTORLU TAŞIT SÜRÜCÜ ADAYLARI SINAVI (MTSAS) UYGULAMA TAKVİMİ

0 BURAYA YORUM YAZABİLİRSİN.
SINAV
TARİHİ
SINAV ÜCRETİNİN
YATIRILMA TARİHLERİ
MTSK 'LARIN ADAY BAŞVURU
BİLGİ GİRİŞİ VE
ONAY İŞLEMLERİ
İL/İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜKLERİNİN
KONTROL VE ONAY İŞLEMLERİ
SINAV SONUÇLARININ AÇIKLANMA TARİHİ
Başlama Tarihi
Bitiş Tarihi
Başlama Tarihi
Bitiş Tarihi
Başlama Tarihi
Bitiş Tarihi
11 Şubat 2012 Cumartesi
12 Aralık 2011 Pazartesi
20 Ocak 2012
Cuma
12 Aralık 2011 Pazartesi
23 Ocak 2012
Pazartesi
12 Aralık 2011
Pazartesi
27 Ocak 2012
Cuma
28 Şubat 2012          Salı
14 Nisan 2012 Cumartesi
13 Şubat 2012 Pazartesi
23 Mart 2012
Cuma
13 Şubat 2012 Pazartesi
26 Mart 2012 Pazartesi
13 Şubat 2012
Pazartesi
30 Mart 2012
Cuma
02 Mayıs 2012         Çarşamba
30 Haziran 2012 Cumartesi
16 Nisan 2012 Pazartesi
08 Haziran 2012 Cuma
16 Nisan 2012 Pazartesi
11 Haziran 2012 Pazartesi
16 Nisan 2012
Pazartesi
15 Haziran 2012
Cuma
17 Temmuz 2012   Salı
01 Eylül 2012 Cumartesi
02 Temmuz 2012 Pazartesi
10 Ağustos 2012 Cuma
02 Temmuz 2012 Pazartesi
13 Ağustos 2012 Pazartesi
02 Temmuz 2012 Pazartesi
17 Ağustos 2012
Cuma
18 Eylül 2012         Salı
20 Ekim 2012 Cumartesi
03 Eylül 2012 Pazartesi
28 Eylül 2012 Cuma
03 Eylül 2012 Pazartesi
01 Ekim 2012 Pazartesi
03 Eylül 2012
Pazartesi
05 Ekim 2012
Cuma
06 Kasım 2012       Salı
15 Aralık 2012 Cumartesi
22 Ekim 2012  Pazartesi
23 Kasım 2012
Cuma
22 Ekim 2012  Pazartesi
26 Kasım 2012 Pazartesi
22 Ekim 2012  Pazartesi
30 Kasım 2012
Cuma
01 Ocak 2013        Salı
Devamı...

2012 YILI MEB SINAV UYGULAMA TAKVİMİ

0 BURAYA YORUM YAZABİLİRSİN.
SIRA
SINAVIN ADI
SINAV TARİHİ
1.
Açık İlköğretim Okulu - I. Dönem Sınavı
2012/AİÖO-1
11 Aralık 2011
2.
Açıköğretim Lisesi -I. Dönem Sonu Sınavı
2012/AÖL-1
21-22 Ocak 2012
3.
Mesleki Açıköğretim Lisesi- I. Dönem Sonu Sınavı
2012/ MAÖL-1
21-22 Ocak 2012
4.
Motorlu Taşıt Sürücü Adayları Sınavı
2012/MTSAS-1
11 Şubat 2012
5.
Mesleki Teknik Açık Öğretim Okulu
Emlak Danışmanlığı- Mortgage Brokerliği
2012/ED_MB-1
18 Şubat 2012
6.
Mesleki Teknik Açık Öğretim Okulu
Bilgisayar İşletmenliği -I. Dönem Sınavı
2012/Bİ-1
4 Mart 2012
7.
Mesleki Teknik Açık Öğretim Okulu
(S.Ü Sertifika Programı Bilgisayar ve Bilgi Yönetimi I.Dönem)
2012/SÜ_BP.BY-1
31 Mart 2012
8.
Motorlu Taşıt Sürücü Adayları Sınavı
2012/MTSAS-2
14 Nisan 2012
9.
Açık İlköğretim Okulu - II. Dönem Sınavı
2012/AİÖO-2
15 Nisan 2012
10.
Mesleki Teknik Açık Öğretim Okulu
(Elektrik Tesisatçılığı Yetki Belgesi I Dönem Sınavı)
2012/ETYB-1
5 Mayıs 2012
11.
Mesleki Teknik Açık Öğretim Okulu
Emlak Danışmanlığı- Mortgage Brokerliği
2012/ED_MB-2
6 Mayıs 2012
12.
Açıköğretim Lisesi -II. Dönem Sonu Sınavı
2012/AÖL-2
12-13 Mayıs 2012
13.
Mesleki Açıköğretim Lisesi - II. Dönem Sonu Sınavı
2012/MAÖL-2
12-13 Mayıs 2012
14.
- Seviye Belirleme Sınavı (8. sınıf)
- Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavı (8. sınıf)
2012/SBS-8
09 Haziran 2012
15.
Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavı (5,6,7,9,10 ve 11. sınıflar)
2012/PYBS
10 Haziran 2012
16.
Motorlu Taşıt Sürücü Adayları Sınavı
2012/MTSAS-3
30 Haziran 2012
17.
Mesleki Teknik Açık Öğretim Okulu
Bilgisayar İşletmenliği -II. Dönem Sınavı
2012/Bİ-2
30 Haziran 2012
18.
Açık İlköğretim Okulu - III. Dönem Sınavı
2012/AİÖO-3
01 Temmuz 2012
19.
Mesleki Teknik Açık Öğretim Okulu
(S.Ü Sertifika Programı Bilgisayar ve Bilgi Yönetimi II. Dönem)
2012/SÜ_BP.BY-2
01 Temmuz 2012
20.
Açıköğretim Lisesi (AÖL)- III. Dönem Sonu Sınavı
2012/AÖL-3
28-29 Temmuz 2012
21.
Mesleki Açıköğretim Lisesi - III. Dönem Sonu Sınavı
2012/MAÖL-3
28-29 Temmuz 2012
22.
Motorlu Taşıt Sürücü Adayları Sınavı
2012/MTSAS-4
01 Eylül 2012
23.
Mesleki Teknik Açık Öğretim Okulu
(Elektrik Tesisatçılığı Yetki Belgesi II. Dönem Sınavı)
2012/ETYB-2
01 Eylül 2012
24.
Mesleki Teknik Açık Öğretim Okulu
Bilgisayar İşletmenliği -III. Dönem Sınavı
2012/Bİ-3
08 Eylül 2012
25.
Mesleki Teknik Açık Öğretim Okulu
Emlak Danışmanlığı- Mortgage Brokerliği
2012/ED_MB-3
22 Eylül 2012
26.
Motorlu Taşıt Sürücü Adayları Sınavı
2012/MTSAS-5
20 Ekim 2012
27.
Açık İlköğretim Okulu - I. Dönem Sınavı
2013/AİÖO-1
21 Ekim 2012
28.
Mesleki Teknik Açık Öğretim Okulu
(S.Ü Sertifika Programı Bilgisayar ve Bilgi Yönetimi III. Dönem)
2012/SÜ_BP.BY-3
11 Kasım 2012
29.
Mesleki Teknik Açık Öğretim Okulu
(Elektrik Tesisatçılığı Yetki Belgesi Sözlü Uygulama Sınavı)
2012/ ETYB-3
24-25 Kasım 2012
30
Mesleki Teknik Açık Öğretim Okulu
Bilgisayar İşletmenliği -IV. Dönem Sınavı
2012/Bİ-4
8 Aralık 2012
31
Mesleki Teknik Açık Öğretim Okulu
Emlak Danışmanlığı- Mortgage Brokerliği
2012/ED_MB-5
9 Aralık 2012
32
Motorlu Taşıt Sürücü Adayları Sınavı
2012/MTSAS-6
15 Aralık 2012
33
TÜM BAKANLIKLARA BAĞLI/İLGİLİ KURUM VE KURULUŞLARLA YAPILACAK OLAN PROTOKOLLÜ SINAVLAR
I.Dönem:
OCAK-ŞUBAT-MART-NİSAN
II. Dönem:
EKİM-KASIM-ARALIK
  • 18, 19, 20, 21 Ağustos 2012 RAMAZAN BAYRAMI
  • 24, 25, 26, 27, 28 Ekim 2012 KURBAN BAYRAMI
Devamı...

ÖSYM SINAV ARŞİVİ

0 BURAYA YORUM YAZABİLİRSİN.
ÖSYM SINAV ARŞİVİ

Geçmiş Yıllara Ait Sınav Takvimleri
Geçmiş Yıllara Ait Yerleştirme Takvimleri
Geçmiş Yıllara Ait Sınav Soru ve Cevapları
Geçmiş Yıllardaki Sınavlara Ait Sayısal Bilgiler
Geçmiş Yıllara Ait Kılavuzlar
Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS)
Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS)
Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (LES) / Akademik Pesonel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES)
Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (KPDS)
Üniversitelerarası Kurul Yabancı Dil Sınavı (ÜDS)
Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS)
Yabancı Uyruklu Öğrenci Sınavı (YÖS)
Dikey Geçiş Sınavı (DGS)
Askeri Liseler ile Bando Astsubay Hazırlama Okulunda Öğrenim Görecek Öğrencileri Seçme Sınavı (ALS)
Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (YDUS)
Diğer Sınavlar

ÖSYM NİN SINAV ARŞİV SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLA...
Devamı...

ÖSYM Sınav Merkezi Yöneticilikleri

0 BURAYA YORUM YAZABİLİRSİN.
ÖSYM Sınav Merkezi Yöneticilikleri
Devamı...

AÖF Sınav Sonuçları

0 BURAYA YORUM YAZABİLİRSİN.
Anadolu Üniversitesi aöf açık öğretim sınav sonuçlarını buradan öğrenebilirsiniz. Yapılan tüm sınavların sonuçları buradan tc kimlik ile öğrenilebilmektedir.

SINAV SONUCUNU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLA...
Devamı...

Ösym aday işlemleri sistemi hakkında

0 BURAYA YORUM YAZABİLİRSİN.
Adayların ÖSYM'ye yapacakları Bireysel Sınav Başvuru ve Tercih İşlemleri ile Kayıt Bilgilerini Görüntüleme ve Takip İşlemlerini gerçekleştirmeleri için T.C. Kimlik / Y.U. Numarası ve Şifre bilgileri ile Aday İşlemleri Sistemine giriş yapması gerekmektedir.

Mevcut şifrelerini hatırlamayan ve şifresi olmayan adayların şifre edinme işlemleri alınan karar gereği ancak başvuru merkezlerinden yapılabilmektedir. Nüfus cüzdanınız ve T.C. kimlik / Y.U. numaranız ile başvuru merkezlerine şahsen giderek yeni geçici şifrenizi talep edebilirsiniz.Bu işlemden sonra internet üzerinden geçici şifrenizi kalıcı hale getirip , Aday İşlemleri Sistemini kullanabilirsiniz.

KKTC Uyruklu, Yabancı Uyruklu veya Uyruksuz adayların Başvuru İşlemleri için T.C. Kimlik Numarası yerine kullanacakları 11 haneden oluşan tanıtım numarasını edinmeleri gerekmektedir. Bu durumdaki adayların "Aday İşlemleri Sistemine Giriş" alanında Y.U. Numarası Edin işlemlerini takip etmeleri gerekmektedir.

ADAYLARA ÖNEMLİ UYARI: Adaya ait sisteme giriş şifresi, sadece adayın kendisinin sisteme erişim için kullanacağı kişisel bilgidir. Bu kişisel bilginin başkaları ile paylaşılmasından doğacak sorunlardan ÖSYM sorumlu değildir.

ÖSYM ADAY İŞLEMLERİ SİSTEMİ ADRESİ
ais.osym.gov.tr
Devamı...
 

Sınav Bilgileri – Sınav, eğitim, ödev, öğrenci, öğretmen, memur, ödev, çalışma kitabı cevapları 1 numaralı bilgi ve haber siteniz. Site Adı Açıkca belirtilerek ve yazıya link verilerek alıntı yapılabilir. Telif Hakkı olan mataryel bildirildiği an yayından kaldırılacaktır. Bildirimlerinizi sinavrehberiniz@gmail.com adresine yapabilirsiniz. Yayınlarımız izinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

sınav bilgileri, meb, aöf web, kpss, ygs, lys, ehliyet, ales, ömss, açık lise, e-okul, okulistik, ösym sınavları, meb sınavları, sınav duyuru, çalışma kitabı cevapları, ıq testi 2014
Sınav Bilgileri © 2007 DheTemplate.com & Main Blogger. Supported by Makeityourring Diamond Engagement Rings